Bodrum Yangin / Son Dakika: Türkiye'nin güneyi alev aldı! Antalya'dan ... / Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum Yangin / Son Dakika: Türkiye'nin güneyi alev aldı! Antalya'dan ... / Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı.. Jun 26, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti. 27 haziran 2021 12:23 0. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında.

Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu söndürüldü.

Bodrum'da orman yangını
Bodrum'da orman yangını from static.birgun.net
Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri bayram tatilinde bodrum ve yatağan ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale etti. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Apr 18, 2021 · bodrum'da makilik alanda korkutan yangın. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. 19 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! Jun 26, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. Muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri bayram tatilinde bodrum ve yatağan ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale etti. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. 19 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Jul 16, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesine bağlı gümüşlük mahallesi koyunbaba mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı.

Bodrum, Milas ve Didim'de yangın!
Bodrum, Milas ve Didim'de yangın! from abcgazetesi.com
Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. 27 haziran 2021 12:23 0. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti. Son günlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren sosyetik güzel süreyya yalçın, bodrum 'da tekne tatili. 19 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Jun 26, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı.

Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Son günlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren sosyetik güzel süreyya yalçın, bodrum 'da tekne tatili. Jun 26, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Apr 18, 2021 · bodrum'da makilik alanda korkutan yangın. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri bayram tatilinde bodrum ve yatağan ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale etti. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı.

Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. Rüzgar ve kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede yayılan alevlere, muğla orman bölge müdürlüğüne bağlı 4 arazöz ve su tankeriyle müdahale ediliyor. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti.

Son Dakika: MANAVGAT VE MARMARİS'TEN SONRA DİDİM VE BODRUM ...
Son Dakika: MANAVGAT VE MARMARİS'TEN SONRA DİDİM VE BODRUM ... from akcakocahavadis.com
Apr 18, 2021 · bodrum'da makilik alanda korkutan yangın. Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. 19 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Jun 26, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu söndürüldü.

Apr 18, 2021 · bodrum'da makilik alanda korkutan yangın.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Jun 26, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde zeytinlik ve makilik alanda yangın çıktı. Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti. Muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri bayram tatilinde bodrum ve yatağan ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale etti. 19 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım!

19 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! bodrum. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code