Aziz Yıldırım Fenerbahçe - Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a "Kongreye katılın" çağrısı / Metin aşık döneminde 1990 yılında ilk yöneticilik deneyimini gerçekleştiren aziz yıldırım, çarpıcı tanju çolak transferiyle fenerbahçe'deki ilk icraatını gerçekleştirmiş oldu.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe - Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a "Kongreye katılın" çağrısı / Metin aşık döneminde 1990 yılında ilk yöneticilik deneyimini gerçekleştiren aziz yıldırım, çarpıcı tanju çolak transferiyle fenerbahçe'deki ilk icraatını gerçekleştirmiş oldu.. Metin aşık yönetiminde tecrübe kazanan aziz yıldırım, 1998 yılındaki başkanlık seçimine adaylığını koydu. Fenerbahçe, aziz yıldırım'ın başkanlık yaptığı sürede süper lig'de 10 kez ikinci, 2 kez üçüncü, 2 kez dördüncü, 1 kez de altıncı sırayı aldı. Alex de souza, ariel ortega, diego ribas, luis nani. Aspor'a konuşan yıldırım, eski şampiyonluklar için türkiye futbol federasyonu'na hiçbir müracaat yapmadıklarını söyledi. Fenerbahçe futbol a.ş.'nin bugün yapılan genel kurulunda eski yönetimden başkan aziz yıldırım ve yöneticiler mahmut uslu, nihat özbağı, mithat yenigün, ozan balaban ve önder fırat için şok bir karar alındı.

Cüneyt çakır'ın bursaspor maçında faul kararını vermesi gerekirdi ama asla fenerbahçe düşmanı olduğunu düşünmüyorum. İşte fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları fenerbahçe'yi ayakta tutmak için aykut kocaman, volkan demirel, ali yıldırım, ali koç gibi bazı isimler beraberlik içinde fenerbahçe'yi kötü günlerden kurtarıp iyi günlere götürmek için çalışmalar yaptık. Futbol = 13 kupa basketbol = 16 kupa voleybol = 11 kupa. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, birilerinin yıllardır uğraştığı, aziz yıldırım'ın istifa edip gitmesidir. Ali koç, fenerbahçe kulübü seçimli olağan genel kurulu'nda 20 bin 736 oyun 16 bin 92'sini alarak başkanlığa seçildi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı ...
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı ... from foto.sondakika.com
Bundan sonra yalnızca fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. Fenerbahçe spor kulübünde 20 seneye yakın başkanlık yaptığı dönemde futbol takımına kattığı şampiyonluklar, ünlü futbolcular ve daha bir sürü başarılar kattı. Fenerbahçe tarihinin en uzun süre görevde kalan başkanı olan aziz yıldırım, sarı lacivertli camiada 12 kongre kazandı. Aziz yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Açıklayım, ben size söyleyeyim 1 milyon dolar'dan az. Aziz yıldırım, fenerbahçe'den küsmem darılmam vazgeçmem olamaz. Aziz yıldırım seçimde 4 bin 644 oyda kaldı.

Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş.

Aziz yıldırım, fenerbahçe başkanı olduğu günlerde, adeta ateşten gömleği sırtına geçirmişti. İşte aziz yıldırım'ın açıklamaları fenerbahçe'yi bir marka haline geltirmek ve dünyada ismimizin duyulması için dünyaca ünlü isimleri transfer ettik. Onlar zannettiler ki fenerbahçe aziz yıldırım'dır. Cüneyt çakır'ın bursaspor maçında faul kararını vermesi gerekirdi ama asla fenerbahçe düşmanı olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe iyi bir netice almışsa sevinirim, kötü bir netice almışsa üzülürüm. Fenerbahçe spor kulübünde 20 seneye yakın başkanlık yaptığı dönemde futbol takımına kattığı şampiyonluklar, ünlü futbolcular ve daha bir sürü başarılar kattı. 1'in değerini bilerek, birlik ve beraberlik içinde yarınlar için onur ve gururla fenerbahçe'ye başkan adaylığımı resmen ilan ediyorum. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, birilerinin yıllardır uğraştığı, aziz yıldırım'ın istifa edip gitmesidir. Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş. Yoğun taraftar desteği ve tezahüratlarla basın toplantısının yapılacağı alana gelen aziz yıldırım, önümüzdeki seneden itibaren fenerbahçe'nin içinde başkanlığı yapmayacağımı herkes bilsin. Aziz yıldırım'ın kulüp başkanlığı döneminde fenerbahçe futbol takımı'nın ligdeki dereceleri şöyle fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. Günün ayrıntıları ve aziz yıldırım'in savunması. Açıklayım, ben size söyleyeyim 1 milyon dolar'dan az.

''aziz yıldırım ile dün konuştum. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç!fenerbahçe kulübü seçimli olağan genel kurulu, aziz yıldırım ile ali koç'un yarışına sahne oldu. Aziz yıldırım aslen diyarbakır erganili. Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş. Fenerbahçe iyi bir netice almışsa sevinirim, kötü bir netice almışsa üzülürüm.

Aziz Yıldırım'dan Bafetimbi Gomis İtirafı
Aziz Yıldırım'dan Bafetimbi Gomis İtirafı from www.sporundibi.com
İşte aziz yıldırım'ın 20 yılı 20 yıl = 17 teknik adam 20 yıl = 97 farklı yönetici. Fenerbahçe kadın voleybol takımı, aziz yıldırım döneminde tarihi başarılara imza attı. Açıklayım, ben size söyleyeyim 1 milyon dolar'dan az. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, birilerinin yıllardır uğraştığı, aziz yıldırım'ın istifa edip gitmesidir. 'benim için f.bahçe defteri kapanmıştır'eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ntv'de tuğba dural'ın konuğu oldu. Herkesle iyi geçinmek için biz mi özür dileyelim. Aziz yıldırım 'ın başkanlık döneminde getirdiği dünyaca ünlü futbolcular; Fenerbahçe spor kulübünde 20 seneye yakın başkanlık yaptığı dönemde futbol takımına kattığı şampiyonluklar, ünlü futbolcular ve daha bir sürü başarılar kattı.

Açıklayım, ben size söyleyeyim 1 milyon dolar'dan az.

Başkanlığa yeniden aday olan aziz yıldırım kimdir? Fenerbahçe kongresinde başkanlığı ali koç'a kaptıran aziz yıldırım, 20 yıllık başkanlık dönemini böyle geçirdi. Metin aşık döneminde 1990 yılında ilk yöneticilik deneyimini gerçekleştiren aziz yıldırım, çarpıcı tanju çolak transferiyle fenerbahçe'deki ilk icraatını gerçekleştirmiş oldu. 1'in değerini bilerek, birlik ve beraberlik içinde yarınlar için onur ve gururla fenerbahçe'ye başkan adaylığımı resmen ilan ediyorum. İşte aziz yıldırım'ın açıklamaları fenerbahçe'yi bir marka haline geltirmek ve dünyada ismimizin duyulması için dünyaca ünlü isimleri transfer ettik. Fenerbahçe, aziz yıldırım döneminde masa tenisinde de 3 kez avrupa'da kupa kazandı. Fenerbahçe'nin aziz yıldırım dönemindeki lig performansları şöyle oldu 16 sezon 529 333 102 94 1091 538 1101. Fenerbahçe tarihinin en uzun süre görevde kalan başkanı olan aziz yıldırım, sarı lacivertli camiada 12 kongre kazandı. Fenerbahçe devlet eliyle mağdur edildi. Aziz yıldırım aslen diyarbakır erganili. Böylece aziz yıldırım, fenerbahçe tarihinde tek oy farkla seçim kazanan ilk başkan oldu. 'benim için f.bahçe defteri kapanmıştır'eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ntv'de tuğba dural'ın konuğu oldu. Hepinizden rica ediyorum, yönetimde kim olursa olsun fenerbahçe için destek olacağız dedi.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, birilerinin yıllardır uğraştığı, aziz yıldırım'ın istifa edip gitmesidir. Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş. ''aziz yıldırım ile dün konuştum. Aziz yıldırım'ın savunmasına perşembe günü devam edilecek. Cüneyt çakır'ın bursaspor maçında faul kararını vermesi gerekirdi ama asla fenerbahçe düşmanı olduğunu düşünmüyorum.

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe | AKŞAM
Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe | AKŞAM from img1.aksam.com.tr
Aziz yıldırım (2 kasım 1952, ergani) türk iş adamı, inşaat mühendisi ve fenerbahçe spor kulübü'nün eski başkanı. Fenerbahçe kadın voleybol takımı, aziz yıldırım döneminde tarihi başarılara imza attı. Onlar zannettiler ki fenerbahçe aziz yıldırım'dır. Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş. Aziz yıldırım, fenerbahçe'den küsmem darılmam vazgeçmem olamaz. Bundan sonra yalnızca fenerbahçe taraftarıyım. 1952 doğumlu olan aziz yıldırım, orta öğrenimini düzce'de yaptı. Yoğun taraftar desteği ve tezahüratlarla basın toplantısının yapılacağı alana gelen aziz yıldırım, önümüzdeki seneden itibaren fenerbahçe'nin içinde başkanlığı yapmayacağımı herkes bilsin.

Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş.

Fenerbahçe kadın voleybol takımı, aziz yıldırım döneminde tarihi başarılara imza attı. İşte aziz yıldırım'ın 20 yılı 20 yıl = 17 teknik adam 20 yıl = 97 farklı yönetici. Fenerbahçe iyi bir netice almışsa sevinirim, kötü bir netice almışsa üzülürüm. Cüneyt çakır'ın bursaspor maçında faul kararını vermesi gerekirdi ama asla fenerbahçe düşmanı olduğunu düşünmüyorum. Sezon başında bana 'bu takım küme düşmeye oynarsa şaşırmamak lazım' demişti. 1998 yılında fenerbahçe spor kulübü'nün başkanı seçilen aziz yıldırım bu koltuktan 20 yıl sonra ali koç'a büyük bir farkla yenilerek 2018 seçiminde kalktı. Aziz yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe kongre üyesi hasan doğan da, ''aziz yıldırım yine fetö demiş. Fenerbahçe tarihinin en ilginç ve en heyecanlı kongresinde aziz yıldırım, listesi kaybetmesine rağmen bir oy farkla seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturdu. Fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili açıklamalarda bulundu. Hepinizden rica ediyorum, yönetimde kim olursa olsun fenerbahçe için destek olacağız dedi. Fenerbahçe, aziz yıldırım'ın başkanlık yaptığı sürede süper lig'de 10 kez ikinci, 2 kez üçüncü, 2 kez dördüncü, 1 kez de altıncı sırayı aldı. İşte aziz yıldırım'ın açıklamaları fenerbahçe'yi bir marka haline geltirmek ve dünyada ismimizin duyulması için dünyaca ünlü isimleri transfer ettik.

Fenerbahçe tarihinin en ilginç ve en heyecanlı kongresinde aziz yıldırım, listesi kaybetmesine rağmen bir oy farkla seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturdu aziz yıldırım. Aziz yıldırım aslen diyarbakır erganili.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code